در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

مدارک لازم برای خرید بیمه بدنه بیمه سامان
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

مدارک لازم جهت خرید بیمه نامه بدنه بیمه سامان

- مدارک شناسایی خودرو(کارت یاسندمالکیت)وتصویر آن.

- مدارک شناسایی مالک خودرو(کارت ملی).

- تکمیل فرم پیشنهاد بیمه بدنه در واحدهای صدور بیمه‌نامه و بازدید اولیه خودرو توسط کارشناس بیمه‌گر

- ارائه بیمه‌نامه سال قبل در صورت دارا بودن به همراه استعلام عدم خسارت آن.

- واریز حق بیمه.

نحوه تمدید بیمه نامه

برای تمدید بیمه‌نامه در صورت مراجعه ( تا 24 ساعت ) قبل از انقضای تاریخ بیمه‌نامه قبلی نیازی به بازدید اتومبیل نمی‌باشد لذا به منظور پیوسته بودن تاریخ اعتبار بیمه‌نامه حداقل 72 ساعت قبل از مهلت انقضای بیمه‌نامه جهت تمدید آن اقدام فرمایند.