در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

آیا از بیمه بدنه بیمه نوین راضی هستید
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای اطلاع از پشتیبانی یک شرکت بیمه در زمنیه خسارت کافی است از یک مرکز پرداخت خسارت شرکت بیمه بازدید کنید تا با برخورد های کارکنان و نظرات خسارت دیدگان مطلع شوید

لیست کامل مراکز پرداخت خسارت بیمه نوین در تهران

آدرس:    تهران - بلوار میرداماد - میدان مادر (محسنی) - خیابان بهروز - ساختمان شماره 11

آدرس:    تهران - تهرانپارس - خیابان گلبرگ شرقی - نبش خیابان صادقی ( 113 )-پلاک 61 - ساختمان نگین گلبرگ - واحد 3

آدرس:    تهران - میدان پونک - بلوار میرزا بابایی - بعد از چهارراه عدل - نبش خیابان پاک - پلاک 55- طبقه سوم غربی