در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

ضوابط و شرایط پرداخت خسارت بیمه بدنه در شرکت بیمه میهن
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

بیمه بدنه خودرو

بیمه بدنه خودرو جبران کننده خطرات ناشی از حوادثی است که برای اتومبیل رخ می دهد و به طور معمول شامل سه خطر حادثه، آتش سوزی و سرقت کلی است، البته خطـرات اضـافی دیگری نیز از قبـیل شکست شیشه به هر علت، سرقت درجا (جزئی)، توقف در مدت تعمیر وسیله وجود دارد که بیمه گذار می تواند با پرداخت حق بیمه مربوطه، آن ها را نیز تحت پوشش بیمه بدنه اتومبیل قرار دهد

اهداف و مزایا

الف) خطرات اصلی

حادثه : خسارتی که ناشی از برخورد مورد بیمه به یک جسم ثابت یا متحرک و یا برخورد اجسام دیگر به موضوع بیمه و یا واژگونی و سقوط مورد بیمه باشد.

آتش سوزی : خسارتی که در اثر آتش سوزی، صاعقه و یا انفجار به موضوع بیمه و یا لوازم یدکی اصلی همراه آن وارد گردد.

سرقت کلی : در صورتی که موضوع بیمه دزدیده شود و یا در اثر عمل دزدی یا شروع به دزدی به وسیله نقلیه و یا وسایل اضافی آن که در بیمه نامه درج شده است خسارت وارد شود. ضمناً در صورت سرقت کلی، چنانچه ظرف مهلت 60 روز خودروی مسروقه کشف نشود، بیمه گذار می تواند پس از انتقال سند به بیمه گر خسارت خود را دریافت کند.

بیمه محدود : بیمه گذار می تواند پوشش محدود به یک یا چند خطر به شرح زیر را خریداری کند:

پوشش آتش سوزی (خسارت جزئی و کلی)/ پوشش سرقت (جزئی و کلی)/ حادثه (جزئی و کلی)/ فقط خسارت جزئی برای تمام خطرهای تحت پوشش (حادثه، آتش سوزی، سرقت)

ب) خطرات اضافی

بیمه گذار می تواند با پرداخت حق بیمه ای اندک، برای خطرهایی که در بیمه نامه های معمولی پوشش ندارد، بیمه تهیه کند. این پوشش ها عبارتند از: سرقت درجا، سرقت لوازم خودرو از قبیل رادیو ضبط، لاستیک ها، آیینه ها و سایر اقلام مورد نظر قابل جبران است.

راهنمای دریافت خسارت

برای دریافت فرآیند خسارت به قسمت فایل های پیوست "معرفی بیمه نامه" مراجعه نمایید.

فرایند دریافت خسارت

مراجعه بیمه گذار / مالک / نماینده قانونی به بخش پذیرش جهت اعلام خسارت و تشکیل پرونده
مراجعه به بخش ارزیابی خسارت به همراه پرونده مربوطه جهت برآورد خسارت
مراجعه به بخش پذیرش جهت اقدامات بعدی و دریافت رسید مربوطه
اقدام جهت انجام تعمیرات خودرو توسط بیمه گذار
دریافت پرونده از بایگانی و مراجعه به بخش کارشناسی خسارت جهت رویت سلامت وسیله نقلیه و ارائه فاکتور و داغی لوازم در صورت نیاز
مراجعه به بخش محاسبه خسارت جهت تعیین مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت
مراجعه به بخش صدور چک و دریافت خسارت
مدارک اعلام خسارت

مراجعه بیمه گذار / مالک / نماینده قانونی به بخش پذیرش جهت اعلام خسارت و تشکیل پرونده
اصل و تصویر بیمه نامه بدنه وسیله نقلیه به همراه الحاقیه های صادره احتمالی
اصل و تصویر بیمه نامه شخص ثالث وسیله نقلیه
اصل و تصویر گواهینامه راننده
اصل و تصویر کارت ملی بیمه گذار و راننده
اصل و تصویر شناسنامه مالکیت خودرو و بنچاق
اصل فاکتور هزینه های حمل و نجات وسیله نقلیه در صورت غیر قابل حرکت بودن
اصل فاکتور رسمی لوازم – داغی قطعات تعویضی با نظر کارشناس ارزیاب و رویت سلامت وسیله نقلیه
​شرایط فسخ قرارداد

بیمه گذار محترم:
در صورت انتقال مالکیت وسیله نقلیه موضوع بیمه به غیر(به هریک از انحاء قانونی) شما می توانید به شرکت بیمه مراجعه نموده، درخواست فسخ بیمه نامه و استرداد باقیمانده حق بیمه را بنمائید در غیر اینصورت با توجه به ماده 18 شرایط عمومی بیمه نامه چنانچه قبل از بروز حادثه، انتقال مالکیت موضوع بیمه صورت گیرد تعهدات این شرکت فقط در مقابل اولین خریدار بلاواسطه وسیله نقلیه از بیمه گذار(مالک) مندرج در سند و به نسبت حق بیمه دریافت شده به حق بیمه متعلقه خواهد بود.