در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

ضوابط و شرایط پرداخت خسارت بیمه بدنه در شرکت بیمه کارآفرین
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

بیمه بدنه اتومبیل: موارد بیمه : وسایل نقلیه سواری ، اتوبوس ، مینی بوس ، کامیون ، تریلر ، آمبولانس ، تراکتور ، ....

خطرهای اصلی :

  • حادثه شامل تصادف ، برخورد با جسم ثابت یا متحرک ، برخورد شیئ دیگر با اتومبیل مورد بیمه ، واژگونی و سقوط مورد بیمه بر اثر حوادث رانندگی .
  • آتش سوزی ، صاعقه و انفجار
  • دزدی کلی

خطرهای تکمیلی ( در صورت درخواست بیمه گذار ):

  • سرقت در جای لوازم از قبیل رادیو پخش ، رینگ ، لاستیک ، آینه ها و سایر لوازم خودرو
  • شکست شیشه به تنهایی به عللی غیر از خطرهای اصلی
  • غرامت عدم استفده از خودرو در ایام تعمیرات
  • حوادث طبیعی شامل سیل ، زلزله ، آتشفشان
  • حوادث ناشی از مواد شیمیایی نظیر اسید و رنگ

از لینک زیر میتوانید بیمه بدنه بیمه کار آفرین را استعلام بگیرید

http://webprg.karafarin-insurance.ir/BimeSiteMVC/Car/BadanehNerkhEstelam/Index