در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

ضوابط و شرایط پرداخت خسارت بیمه بدنه در شرکت بیمه پارسیان چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

با درود

 براي دريافت پرداخت خسارت اتومبيل،  بايد حداكثر تا 5 روز به شعب بيمه پارسيان مراجعه شود.
 - پذيرش خسارت بدنه

  1. مراجعه زيانديده به شعب پرداخت خسارت بيمه پارسيان (شعب پرداخت خسارت)
  2. تكميل فرم "پذيرش اعلام خسارت بيمه‌نامه بدنه"
  3. تحويل مدارك زير جهت تشكيل پرونده به واحد پذيرش:

           §          بيمه‌نامه بدنه

           §         گواهينامه و كارت ملي راندده مسبب حادثه

           §         كارت خودرو يا شناسنامه مالكيت

           §         بيمه‌نامه ثالث وسيله نقليه

    §           تكميل فرم اعلام خسارت

  • چنانچه مدارك گواهينامه، كارت خودرو يا شناسنامه مالكيت و بيمه‌نامه ثالث وسيله نقليه در زمان تشكيل پرونده ارائه نگردد، پرونده بدون تعهد تشكيل و بيمه‌گذار ملزم است حداكثر ظرف مدت 15 روز آنها را ارائه نمايد.
  • امضاء فرم "مدارك لازم جهت تسويه خسارت"
  • كارشناسي خودرو مورد حادثه توسط كارشناس شركت بيمه و تأييد مبلغ خسارت وارده و اعلام مبلغ به زيانديده.
  • امضاء برگ رسيد تسويه خسارت (مفاصا حساب) در فرم "محاسبه و تسويه خسارت بيمه‌نامه بدنه خودرو"