در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. من میخوام منشی  دفترم رو که روزی 3 ساعت کار میکنه، 10 روز در ماه بیمه تامین اجتماعی کنم.چه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

با سلام ابتدا باید به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و کد کارگاه دریافت نمایید

اگر بيمه شده به صورت نيمه‌وقت و ساعتي كار كند، مي‌توان ساعت كار را استخراج و در ليست حق بيمه درج كرد. مثلاً براي 24 ساعت مي‌توان سه روز را در نظر گرفت. بايد توجه داشت كه شروع كار بيمه‌شده در كارگاه بايد در ليست به صورت يك روز كامل ثبت شود، مگر آن كه خلاف اين امر ثابت شود. ‌