در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
ایا کسانی که بیمه اختیاری هستند زمانی که بازنشسته می شوند بیمه مثل کارکنان دولت پولی بابت بازنشستگی به انها می دهد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام پاداش بازنشستگی فقط به کسانی تعلق میگیرد که کارفرما دارند و پرداخت این پاداش نیز از طرف کارفرما می باشد نه بیمه تامین اجتماعی

** کارفرما کارکنان دولت ، دولت می باشد و این هزینه از طرف دولت به آنان پرداخت می شود

اطلاعات بیشتر در :

بهترین جمع بندی در رابطه با قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد