در هدیه ازدواج توسط
با عرض سلام و خسته نباشید  آیا هدیه ازدواج تامین اجتماعی با توجه به اینکه هنگام ازدواج (سال ۹۲) ضمن مراجعه به اداره مربوطه جهت دریافت و اعلام اداره مذکور مبنی بر نداشتن اعتبار در این راستا، اکنون با گذشت ۳ سال از تاریخ عقد در صورت مراجعه قابل پرداخت میباشد؟ با منع قانونی یا از این دست ایرادات  مواجه نمیشود؟ از پاسخ شما قبلا سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
سلام کمک هزینه ازدواج یک مزیت قانونی است که در صورت داشتن شرایط برای دریافت این کمک هزینه به مرور زمان ازبین نمی رود و در صورتی که درآن سال اعتبار لازم نبوده می توانید دوباره اقدام نمایید تا این کمک هزینه را دریافت نمایید