در بیمه درمان تکمیلی توسط
تعهدات بیمه آتیه سازان حافظ برای مستمری بگیران تأمین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
خلاصه تعهدات قراردادکانون بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی سال 95-94

بستری فوق تخصصی
تعهدات
اعمال جراحی مغز و نخاع (به استثنای جراحی های دیسک ستون فقرات )، قلب،آنژیوپلاستی قلب ، پیوند ریه ، پیوند قلب ، پیوند کبد ، گامانایف(مرتبط با تومورهای بدخیم)، پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان ، درمان سرطان(تومورهای بدخیم)، MS ، ALS ، تالاسمی ، هموفیلی و دیالیزی و بیماران پره لوسمی ،تأمین هزینه های شیمی درمانی، (شیمی درمانی اعم از بستری و سرپایی)، انواع رادیوتراپی، تأمین هزینه داروهای اختصاصی درمان، داروهای جانبی و داروهای درمان عوارض ناشی از درمان بیماریهای سرطان، MS ، ALS، تالاسمی ، هموفیلی و دیالیزی و بیماران پره
لوسمی، پیوند کلیه وپیوند مغز استخوان
سقف
100/000/000 ریال
فرانشیز
کسر سهم بیمه یایه و در صورت عدم تعهد بیمه پایه 30% فرانشیز از
هزینه های مورد تأیید و تعهد بیمه گر

بستری عمومی
تعهدات
هزینه های درمانی بیمارستانی و اعمال جراحی به شرط بستری شدن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود day car (با بیشتر از 6 ساعت بستری در بخش غیر اورژانس)، آنژیوگرافی قلب ، چشم (پیوند قرنیه، ویترکتومی و دکولمان رتین و....، به غیر از رفع عیوب انکساری )، هزینه جراحی های دیسک ستون فقرات، لاپاراسکوپی ، گامانایف (تومورهای خوش خیم)، انواع سنگ شکن ، کورتاژ (تشخیصی ، درمانی وتخلیه ای) ،تزریق آواستین هر دوچشم
سقف
50/000/000 ریال
فرانشیز
از محل تعهدات بستری فوق تخصصی قرارداد
کسر سهم بیمه یایه و در صورت عدم تعهد بیمه پایه 30% فرانشیز از هزینه های مورد تأیید و تعهد بیمه گر

خدمات پاراکلینیکی(1 )
تعهدات
مانند: انواع اسکن (از جمله اسکن سه بعدی دندانBT و...)،انواع سی تی اسکن، انواع سی تی آنژیوگرافی، دانسیتومتری، انواع ماموگرافی،انواع رادیولوژی ، انواع ام ار ای ، انواع آندوسکوپی ، انواع اکو کاردیوگرافی ، استرس اکو، سیستوسکوپی ، کولونوسکوپی ، خدمات مکمل بر اقدامات تشخیصی ،پزشکی هسته ای ، FNA ، (تیروئید و سینه )، آندوسونوگرافی ، آندوآنال سونوگرافی، RF نقاط مختلف بدن ، آنژیوگرافی چشم، رینوسکوپی ، رکتوسکوپی ، سونوگرافی و سایر موارد مشابه.
سقف
5/000/000 ریال
فرانشیز
در خصوص خدماتی که تعرفه آنها ضریبی از K می باشد تعهد بیمه گر حداکثر بر اسا س تعرفه جدید خدمات در کتاب ارزش نسبی خدمات و مراقبت سلامت در جمهوری اسلامی ایران و جهت خدماتی که ارزش نسبی آنبدون علامت o باشد با ضریب 380.000 ریال و برای خدماتی که ارزش نسبی آن با علامت o باشد با ضریب 200.000 ریال پس از کسر سهم بیمه گر اول خواهد بود و در خصوص سایر خدمات که فاقد تعرفه مشخص می باشند پس از کسر سی درصد فرانشیز از تعرفه بیمه گر خواهد بود.

خدمات پاراکلینیکی(2 )
تعهدات
مانند: تست ورزش ، اسپیرومتری ، نوارنگاری (مانند: نوار عضله ، نوار عصب ، نوار مغز ، نوار قلب ،نوار چشم و نوار مثانه) ، تست VEP ، هولتر مانیتورینگ قلب ، پریمتری چشم (اندازه گیری میدان بینایی)، تستهای تنفسی (اسپیرومتری ، بادی باکس ،DELCO ،متاکولین و....)، پلتیسموگرافی، تست آلرژی، تست اورودینامیک، ادیومتری، تمپانومتری ، ارگواسپیرومتری ، بینایی سنجی، بررسی عصب شنوایی ، بررسی عصب بینایی، Brain mapping ، توپوگرافی چشم، پاکیمتری ، ICG، ORB SCAN ،GDX ، IOL MASTER ، OCT، ERG، مانومتری ، ، پنتاکم، HRT ، ،الکترومیوگرافی مثانه ،فیزیوتراپی، لیزر فیزیوتراپی وسایر موارد مشابه.
سقف
3/000/000 ریال

اعمال مجاز سرپایی
تعهدات
مانند: ختنه ، بخیه، کرایوتراپی ، اکسیزیون لیپوم ، تخلیه کیست و لیزر درمانی (در موارد غیر زیبایی و همچنین به استثنای رفع عیوب انکساری چشم ) و هزینه مربوط به کلیه اعمال جراحی مجاز سرپایی مندرج در کتاب تعرفه واعلام شده به سازمانهای بیمه گر توسط دبیرخانه شورایعالی بیمه خدمات درمانی مانند: شکستگیها، در رفتگیها، آتل گذاری،انواع گچ گیری، بیرون آوردن جسم خارجی فرورفته در گوشت ، کشیدن ناخن ،فوندوسکوپی،کانفواسکن، انترپیون، درمان خونریزی بینی شامل سوزاندن وتامپونمان، شکافتن آبسه کف دهان ، شالازیون، بیوپسی ، کوتر ، ناخنک چشم، بیرون آوردن جسم خارجی از گوش وبینی ، تزریق در داخل مفاصل ، خدمات اورژانس (ویزیت ، دارو، تزریق و...) در موارد غیر بستری ، تزریق IVIG، پانسمان، smart plaug و سایر موارد مشابه.
سقف
3/000/000 ریال

آزمایش-پاتولوژی
تعهدات
انواع آزمایش و انواع پاتولوژی
سقف
2/500/000ریال

لیزیک
تعهدات
رفع عیوب انکساری چشم به شرط اینکه شماره هرچشم 3 دیوپتر وبالاتر باشد (با تأیید پزشک معتمدگر)
سقف
یک چشم
4/000/000 ریال دوچشم
8/000/000 ریال
فرانشیز
20%

آمبولانس
تعهدات
آمبولانس داخل شهری وبین شهری برای فوریتهای پزشکی که منجر به بستری در بیمارستان ویا نقل و انتقال بیمار (در زمان بستری ) به سایر مراکز تشخیصی ودرمانی طبق دستور پزشک شود.
سقف
آمبولانس
داخل شهری 500/000 ریال آمبولانس بین شهری
1/000/000 ریال

بدون فرانشیز

هزینه کلیه خدمات نازایی،زایمان و سزارین در تعهد نمی باشد

کلیه هزینه های مربوط به بیماریهای روانی در تعهد نمی باشد

هزینه خدمات جدید که جنبه تحقیقاتی دارئد و فاقد تایید تعرفه توسط وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی می باشد قابل پرداخت نمی باشد

هزینه سپتوپلاستی (انحراف بینی ) در صورتی قابل پرداخت می باشد که قبل و بعد از عمل به تایید پزشک معتمد بیمه گر رسیده باشد و با عمل جراحی زیبایی توأم انجام نشده باشد

مهلت تحویل مدارک هزینه های درمانی بیمه شدگان در طی مدت قرارداد و حداکثر سه ماه بعد از اتمام قرارداد خواهد بود .