در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام من کارمند هستم و 5 ساله که بیمه تامین اجتماعی دارم.شرکت ما بیمه تکمیلی نکرده،دنبال یه بیمه تکمیلی انفرادی هستم که بتونم برای زایمانم به مشکل هزینه نخورم. ممنون میشم از راهنماییتون
3 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

از سه طریق میتوانید از خدمات بیمه تکمیلی استفاده نمایید

1- مراجعه به خانه کارگر (مدارک اصل و کپی دفترچه بیمه،معرفی نامه،اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه و دوقطعه عکس)

2-مراجعه به بیمه ملت

3-مراجعه به ما و یا دفاتر دیگر جهت بیمه sosبا شرط دوره انتظار یکساله زایمان

بیمه شدن همانند سفر به آینده هست و برای این سفر باید بلیط (بیمه نامه) تهیه کنید و برای داشتن این بلیط(بیمه نامه) باید هزینه (حق بیمه) پرداخت کنید

با بیمه به آینده روشن سفر کنید

بیمه های عمر و سرمایه گذاری راهی مطمن برای رسیدن به آینده