در بیمه بیکاری توسط
باسلام وعرض خسته نباشید بنده درخرداد تمامی مراحل را جهت مقرری بیمه بیکاری به اتمام رساندم ولی تاکنون پرداخت نشده با توجه به مدت 12 ماه که 30 /7 هست ایا قانونی است که بعد ازگدشت 1 سال هنوز واریز نشده
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

دلیل عدم پیگیری شما مبنی بر دریافت مقرری بیمه بیکاری برای بازرسین بیمه این امر را مسجل میسازد که شما شاغل و نیازمند بیمه بیکاری نبوده اید لذا جهت پیگیری پرونده اقدام نمایید

بیمه شدن همانند سفر به آینده هست و برای این سفر باید بلیط (بیمه نامه) تهیه کنید و برای داشتن این بلیط(بیمه نامه) باید هزینه (حق بیمه) پرداخت کنید

با بیمه به آینده روشن سفر کنید

بیمه های عمر و سرمایه گذاری راهی مطمن برای رسیدن به آینده