در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
بنده کارم تعمیر ونصب لوازم برودتی مثل گاز وفر وهمچنین تعمیر ونصب کولر گازی وابی است چگونه میتوانم کارت مهارت بپیرم وبیمه شوم
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام جهت دریافت کارت مهارت باید به روش های زیر اقدام کنید 1-مراجعه به خانه کارگر 2-مراجعه به سازمان فنی و حرفه ای جهت شرکت در آزمون ادواری 3-مراجعه به آموزشگاه های تحت پوشش سازمان فنی و حرفه ای بیمه شدن همانند سفر به آینده هست و برای این سفر باید بلیط (بیمه نامه) تهیه کنید و برای داشتن این بلیط(بیمه نامه) باید هزینه (حق بیمه) پرداخت کنید با بیمه به آینده روشن سفر کنید بیمه های عمر و سرمایه گذاری راهی مطمن برای رسیدن به آینده