در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من حدود دو هفته هست بیمه تامین اجتماعی رد میکنم  سال پیشم سه ماه بیمه رد شده برام خواستم بدونم الان خانومم ماه اینده فارغ میشه بیمه تامین اجتماعی هزینه عمل همسرم پرداخت میکنه یا اینکه... سابقه بیمه کمه قبول نمیکنن؟
2 پاسخ
توسط
اگر جهت اقدامات درمانی( عمل٬ معالجات دیگر) به بیمارستان های تامین اجتماعی مراجعه کنید و در زمان مراجعه (توجه! زمان مراجعه!) و درمان؛ دفترچه بیمه معتبر سازمان داشته باشید ٬هزینه ای بابت اقدامات درمانی نخواهید پرداخت و رایگان می باشد.
درخصوص بیمه مشاغل آزاد فرانشیز دریافت می گردد! بیمه کارگری رایگان است!
توسط
ممکن است شما دفترچه داشته باشید و دفترچه بیمه شما تاریخ اعتبار هم داشته باشد٬ اما توجه کنید که اینها شرط کافی نیست!
✅ باید در زمان استفاده از خدمات درمانی سازمان٬ رابطه بیمه پردازی شما قطع نشده باشد!