در بازنشستگی و مستمری توسط
پدری بازنشسته تامین اجتماعی بود که فوت نمودند و حالا همسرشان آن حقوق را دریافت می‌نمایند.
ایشان 3 پسر (ازدواج نموده اند) و 1 دختر (ازدواج نموده اند و شوهرشان فوت نموده اند و صاحب چند فرزند می باشند) دارند.
ایا این دختر بعد از فوت مادر می تواند آن حقوق ماهیانه را دریافت نماید؟
اگر می تواند باید کار خاصی قبل از فوت مادرشان انجام دهند؟
1 پاسخ
توسط
بله! فرزندان اناث در صورتی که ازدواج نکرده و اشتغال به کار نداشته باشند، مستمری برقرار می شود. همچنین در صورت طلاق و یا فوت همسر می توانند مجددا تحت پوشش قرار بگیرند.
بعد از فوت شوهر باید به شعبه مراجعه نمایند تا در ردیف بازماندگان قرار بگیرند.