در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

نحوه ثبت نام بیمه عمر بیمه البرز
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

مراحل صدور بيمه نامه هاي زندگي
۱. مذاكره و توجيه متقاضي بيمه‌نامه در رابطه با بيمه‌هاي زندگي.
۲. دريافت اطلاعات اوليه از متقاضي بيمه‌نامه نظير مدت زمان بيمه‌نامه، ميزان حق‌بيمه قابل پرداخت، سرمايه فوت و پوشش‌هاي تكميلي مورد تقاضا و مشخصات فردي متقاضي نظير سن، شغل و ميزان درآمد جهت تهيه و ارائه جدول مورد نظر وي.
۳. دريافت مدارك مورد نياز جهت صدور بيمه‌نامه به شرح زير:
• تكميل فرم پيشنهاد بيمه و پرسشنامه مربوطه به نحوي كه فرم مذكور توسط بيمه‌گذار، بيمه‌شده و در صورت لزوم پزشك معتمد تاييد و امضاء شده باشد.
• دريافت تصوير صفحه اول و صفحات توضيح‌دار شناسنامه بيمه‌گذار/بيمه‌شده و استفاده‌كنندگان از سرمايه بيمه‌نامه
• دريافت تصوير كارت ملي بيمه‌گذار، بيمه‌شده و استفاده‌كنندگان
• اخذ امضاء بر روي كليه صفحات شرايط عمومي بيمه‌نامه وهم چنين جدول تعهدات انتخابي از بيمه‌گذار
• اخذ فيش مربوط به اولين قسط حق‌بيمه از بيمه‌گذار(مبلغ واريزي بايد صرفاً به حساب شركت بيمه‌البرز واريز شود)
۴. بررسي و تائيد فرم پيشنهاد تكميل‌شده توسط كارشناس صدور بيمه‌نامه
۵. انجام معاينات پزشكي درخواست‌شده از طرف شركت (حسب ضرورت وطبق بخشنامه معاينات پزشكي شركت بيمه البرز)
۶. صدور بيمه‌نامه و تحويل آن به بيمه‌گذار