در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

شرایط بیمه مهندسی بیمه دانا
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

باید مشخص شود که کدام یک از بیمه نامه های زیر را میخواهید تا شرایط همان بیمه نامه خدمت شما ایفاد گردد.

درباره بیمه مهندسی

بیمه های مهندسی از انواع بیمه های اشیاء (غرامتی) است که هدف آن ارائه تامین مالی جامع و کافی برای موارد بیمه شده می باشد. در بیمه های مهندسی خسارت های فیزیکی ناگهانی و غیرقابل پیش بینی ناشی از حادثه جبران می شود. در برخی از انواع بیمه های مهندسی (تمام خطر) دامنه پوشش به جبران خسارات طبیعی و غیرطبیعی نیز گسترش می یابد. از انواع بسیار متداول بيمه های مهندسی می توان به بیمه تمام خطر پیمانکاران (C.A.R)، بیمه تمام خطر نصب (E.A.R)، بیمه ماشین آلات و تجهیزات پیمانکاران (C.P.M)، بیمه شکست ماشین آلات (M.B)، بیمه تجهیزات الکترونیکی (E.E) و بیمه سازه های تکمیل شده ساختمانی(C.E.C.R)  اشاره نمود .