در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

شرایط بیمه مسیولیت بیمه دانا
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

باید مشخص شود که کدام یک از بیمه نامه های زیر را میخواهید تا شرایط همان بیمه نامه خدمت شما ایفاد گردد.

انواع متداول بيمه هاي مسئوليت مدني

1- بيمه مسئوليت مدنی كارفرما در قبال كاركنان

2-   بيمه مسئوليت مدني سازندگان ابنیه در قبال اشخاص ثالث  (ویژه عمليات ساختماني)

3-  بيمه مسئوليت مدني حرفه اي پزشكان و پيراپزشكان

 4- بيمه مسئوليت مدني شركت هاي مسافرتي

5-  بيمه مسئوليت مدنی مديران مجموعه های ورزشي

6-  بيمه نامه مسئوليت مدني دارندگان و نگهدارندگان آسانسور در مقابل استفاده كنندگان از آن

7-  بیمه مسئولیت شرکتـهای گـاز و توزیع  نیروی برق در قبال اشخاص ثالث و مشترکین

 8- بیمه مسئولیت حرفه ای مهندسین طراح، محاسب، مجری و ناظر ساختمانی

9-  بیمه مسئولیت مدنی جامع شهرداری

10- بیمه مسئولیت مدنی مدیران هتل و مهمانپذیرها

11- بيمه مسئوليت مدنی مديران  مهد كودك

12- بيمه مسئوليت مدنی مديران شهربازي

13- بيمه مسئوليت مدنی نگهبانان مسلح بانك ها

14-  بيمه مسئوليت مدنی مديران و ناجيان استخر

15-  بيمه مسئوليت مدنی مديران آموزشگاه ها

16- بيمه مسئوليت مدنی آسايشگاه ها

17-بيمه مسئوليت مدنی پاركينگ های عمومي

18 - بيمه مسئوليت مدنی تعمير گاه هاي خودرو

19-بیمه مسئولیت مدنی شركت هاي پيمانكار اجراي عمليات طرح های عمرانی (طرحهای آب ، برق ، مخابرات ، نفت وگاز  و...)