در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

شرایط بیمه مسیولیت بیمه معلم
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

باید مشخص شود که کدام یک از بیمه نامه های زیر را میخواهید تا شرایط همان بیمه نامه خدمت شما ایفاد گردد.

الف- مسئولیت مدنی کارفرما در مقابل کارکنان

ب- مسئولیت حرفه ای پزشکان و پیراپزشکان

ج- مسئولیت سازندگان ابنیه در مقابل اشخاص ثالث

د- مسئولیت مدنی عمومی

۱- مسئوليت مدني دارندگان آسانسور در قبال استفاده کنندگان
۲- مسئولیت مدنی مدیران و مربیان مهد کودک ها
۳- مسئولیت مدنی مدیران مراکز آموزشی
۴- بیمه مسئولیت مدنی حرفه ای مهندسین طراح ، محاسب و ناظر
۵- بیمه مسئولیت مدنی بازرسی فنی کالا
۶- مسئوليت مدني مسئولان فني بيمارستان/کلينيک/درمانگاه
۷- مسئوليت مدني مديران و ناجيان غريق استخر
۸- بیمه نامه مسئولیت مدنی دارندگان ماشین آلات ساختمانی، راهسازی و کشاورزی در قبال اشخاص ثالث
۹- بیمه مسئولیت مدنی مدیران مجموعه ورزشی در قبال ورزشکاران
۱۰- بیمه مسئولیت مدنی مدیران واحد های اقامتی

در حالت کلی میتوان پوشش های این بیمه نامه ها را به شرح ذیل خلاصه کرد.

جراحات بدني و صدمات ناشي از كار يا حين انجام وظيفه ، امري اجتناب ناپذير است و كاركنان هر سازماني با هر نوع فعاليت اقتصادي، در معرض وقوع سوانحي از اين دست قرار دارند.

قوانين كار و مجازات اسلامي، مسئوليت‌هاي سنگيني را به ‌صورت تكليفي در قبال جبران غرامت صدمات جاني وارد به كاركنان، متوجه كارفرمايان مي‌كند. از سوي ديگر، طرح بيمه سازمان تامين اجتماعي كشور بـه گونه ای طراحی نشده است تا غراماتي كه مسئوليت آن بر عهده كارفرمايان قرار مي گيرد را پوشش دهد.

بنابراین در غالب موارد، به دنبال بروز صدمات جاني ناشي از حوادث حين كار، كارفرمايان مكلف به پرداخت غرامت به منظور جلب رضايت زيان ديده يا بازماندگان وي مي‌شوند. برای مثال می توان به  (تبصره ۱ ماده ۶۶ قانون كار و تامين اجتماعي) اشاره کرد.

ماده ۶۶ قانون تامين اجتماعي: درصورتي که ثابت شود وقوع حادثه مستقيما ناشي از عدم رعايت مقررات حفاظت فني و بروز بيماري ناشي از عدم رعايت مقررات بهداشتي و احتياط لازم از طرف کارفرما يا نمايندگان او بوده، سازمان تامين اجتماعي هزينه هاي مربوط به معالجه، غرامات، مستمري ها و غيره را پرداخته و طبق ماده ۵۰ اين قانون از کارفرما مطالبه و وصول خواهد کرد.

بنابراین خريد بيمه نامه‌ي مسئوليت مدني به‌عنوان ضرورت براي كليه‌ي افراد و سازمان‌ها مطرح است.

 از موارد دیگری که در مبحث بیمه های مسئولیت مطرح  است، پوشش غراماتی است که به واسطه ی سهل انگاری و غفلت بیمه گذار در انجام وظایف خود (مالی و جانی ) متوجه افراد می نماید، که این غرامات نیز در بیمه نامه های متنوعی از جمله مسئولیت حرفه ای مهندسین طراح، ناظر و محاسب، مسئولیت حرفه ای پزشکان و پیرا پزشکان، مسئولیت حرفه ای بازرسان کالا و …  تحت پوشش قرار می گیرد.

مدیریت بیمه های مسئولیت شرکت بیمه معلم با ارائه خدمات بیمه ای متنوع همراه با حق بیمه های مناسب و پرداخت صحیح و سریع خسارات تلاش می کند که رضایت بیمه گذاران و زیان دیدگان را فرآهم نموده و تصویر مثبتی در ذهن افراد جامعه برجا گذارد.