در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

استعلام قیمت بیمه مهندسی بیمه آسیا
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

راهنماي خريد و مراحل صدور بيمه نامه هاي مهندسي

۱- بيمه گذار محترم به شبكه فروش (شعب و نمايندگي هاي شركت بيمه ) بصورت حضوري ، تلفن و يا از طريق ايميل مراجعه مي كند.
۲- شبكه فروش با توجه به نوع پوشش درخواستي فرم پرسشنامه جهت تكميل به بيمه گذار محترم ارائه مي نمايند.
۳- بيمه گر نسبت به بررسي مدارك و امكان ارائه پوشش هاي بيمه اي مورد درخواست اقدام مي نمايد .
۴- درصورت ارائه نرخ و شرايط و تائيد آن توسط بيمه گذار محترم ، اقدامات لازم مرتبط با تشريفات صدور پيش نويس بيمه نامه يا بيمه نامه نهائي و ساير موارد اقدام وصورت خواهد پذيرفت.