در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا درحادثه پیمانکار 40 درصد مقصر شناخته شود باید پرداخت کند یا کارفرما پرداخت میکند
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام . هر شخص با توجه به میزان تقصیر خود باید خسارت را پرداخت کند. حال اگر کارفرما بیمه نامه مسولیت خریداری کرده باشد و کلوز مسولیت پیمانکاران را خریداری کرده باشد از محل بیمه نامه قابل پرداخت است. یا اینکه خود پیمانکار بیمه مسولیت را برای خودش تهیه کرده باشد