در سختی کار و مشاغل سخت توسط
غلامحسین هستم با بیش از 24 سال سابقه بیمه بعنوان مهندس نقشه بردار که بیشتر سوابق خود را در مناطق محروم سپری کردم 4 ماه پیش برای مشاغل سخت درخواست دادم درجواب مینویسددرخواست شما هنوز درکمیته طرح نگردیده است استعلام تهران 95/11 لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

این امکان وجود دارد که بررسی شغل شما گروه در کمیته قابل طرح باید باشد لذا مراجعه حضوری و پیگیری در خصوص عدم بررسی به مدت ظولانی به شما پیشنهاد میگردد احتمال نقص مدارک نیز دلیل تاخیر در بررسی میتواند باشد