در دیه و بیمه خودرو توسط
درحادثه ای که راننده خودرو درحین زنجیرانداختن به چرخ های اتومبیلش ،بعلت راه افتادن خودرو راننده زیر چرخ اتومبیلش فوت میشود آیا از محل بیمه نامه شخص ثالث خسارتی برای وی قابل پرداخت می باشد؟لازم بذکر است راننده متوفی بیمه گزار ومالک خودروی عامل حادثه بود.لطفا”دلایل قانونی ارایه شود؟
1 پاسخ
توسط
از محل بیمه نامه شخص ثالث غرامت فوت ایشان کامل پرداخت می شود.طبق قانون جدید فقط راننده خودروی مقصر مستثنی شده است و در چنین مواردی چون راننده وجود ندارد پس خسارت پرداخت می گردد.