در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بیمه عمر و سرمایه گذاری می خوام بخرم. از کارشناسان محترم سوال داشتم که کدام شرکت بیمه طرح بیمه عمر بهتری دارد ؟
5 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز در حال حاضر، طرح های بیمه عمر و تشکیل سرمایه در تمام شرکت ها بسیار به یکدیگر شبیه می باشد و بطور کلی نمیتوان عنوان کرد کدام بیمه از کدام شرکت بهترین بیمه عمر ایران است.

شما میتوانید با در نظر گرفتن نیاز ها، شغلتون و توان مالی تون، با مقایسه رتبه توانگری مالی شرکت های بیمه ای و اخذ مشاوره های رایگان تخصصی ، یکی از شرکت های رو انتخاب کرده و اقدام به تهیه بیمه از اون شرکت کنید.

موفق و پیروز باشد