در سایر توسط
سلام

خانم متاهل 38 ساله هستم. می خواستم ببینیم بهترین بیمه برای خانم خانه دار کدام بیمه است ؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
بانوی گرامی باید ابتدا این سوال مطرح شود که هدف شما از خرید بیمه نامه چیست؟ به دنبال چه چیزی در این بیمه نامه هستید و نیاز شما باید مشخص شود تا بهترین استفاده را از بیمه نامه داشته باشید.اگر هدف صرفا جبران هزینه های درمانی باشد که باید بیمه های سلامت یا تامین اجتماعی تسهیل کنید اما اگر بازنشستگی مد نظر شماست و داشتن یرمایه ای برای چند سال آینده که باید بیمه عمر و یرمایه گذاری از یکی از شرکتهای بیمه خریداری کنیدو با توجه به نیازهای خود شرکتی را انتخاب کنید که نیازهای شما را پوشش دهد