در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در صورتی که گروهی برای بیمه عمر مراجعه کنیم تخفیف تعلق میگیره؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

خیر. بیمه عمر یک سرمایه گزاری و پس انداز فردی محسوب میشه و خرید گروهی یا نفرادی تاثیری در شرایط بیمه نامه شما نخواهد داشت. هرچند که برخی شرکت های بیمه ای در صورت خرید بیمه عمر، جهت بیمه نامه های دیگر مثل بیمه های اتومبیل و یا بیمه های مسئولیت شما، تخفیفات ویژه ای را لحاظ مینمایند

موفق و پیروز باشید