در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

وقتی فرضا شرکتی میگه سود مشارکت در منافع با سود تضمینی کلا به 25 درصد میرسه ایا این سود مشارکت تا پایان سال سی ام همین در این حدود می ماند یا با کاهش پلکانی سود تضمینی ان هم به صورت پلکانی کاهش میابد

4 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز سود در هیچ شرکتی روال خاصی ندارد
نه صعودی نه نزولی نه ثابت

بلکه بستگی دارد آن شرکت بیمه ای با توجه به وضعیت آن سال چه نوع سرمایه گذاری هایی کرده باشد و از هر بخش چند درصد سود حاصل کرده باشد

با توجه به اینکه سود بیمه عمر مستقیما از سود شرکت تاثیر میگیرد لذا اگر سود دهی برایتان اهمیت دارد پیشنهاد میشود در شرکتی بیمه عمر خریداری کنید که در سالهای گذشته خوش درخشیده باشد

نه تنها در یک یا 2 سال