در دیه و بیمه خودرو توسط
من با یک دستگاه پژو ۲۰۶ مدل سال ۹۰ تصادف کردم که ایشان ادعا می کند که علاوه بر هزینه تعمیر و صافکاری ماشین هزینه افت قیمت ماشین را هم می خواهد ! آیا این ادعا درست است و در صورت درست بودن ، بیمه تقبل می کند؟
2 پاسخ
توسط
بیمه افت خودرو را تقبل نمی نماید یعنی پوشش ندارد.افت خودرو در صورت درخواست زیاندیده باید از طرف شخص مقصر پرداخت گردد.
توسط
سلام اگر طرف مقابل از بیمه شما استفاده کرده باشد تعهدی برگردن شما نمی ماند و طرف شما با بیمه طرف حساب خواهد بود حتی افت ماشین و اگر شما خودتان میخواهید خسارت طرف مقابل را برعهده بگیرید باید به توافق برسید اگر هم نرسیدین در شورای حل اختلاف مشکل شما حل خواهد شد ولی باتجربه که دارم باز هم در شورا رای به نفع شما خواهد بود
توسط (100 امتیاز)
این جواب غلط است افت قیمت علاوه بر استفاده کردن طرف از بیمه شخص مقصر.زیان دیده میتواند در دادگاه حل اختلاف شکایت کند وهزینه کارشناس پرداخت کند .وبعدا علاوه بر افت برآورد شده هزینه کارشناس را هم از مقصر میگیرند.من با یک پژو ۴۰۵ مدل ۸۸ تصادف کردم ازسمت راننده قسمت عقب درب صندق عقب زیرسینی صندوق عقب وگلگیر عقب با اینکه ماشین فرسوده بود ۳۵۰۰۰۰۰سه میلیون پانصدهزاربعلاوه هزینه دادگاه چهارمیلیون محکوم شدم.درنهایت با۲۱۰۰۰۰۰رضایت طرف را گرفتم اگر اعتراض میزدم باید هزینه کارشناس ۳نفره را میدادم ودر کل باز ضرر میکردم.(افت قیمت به بیمه ربطی ندارد از طریق حل اختلاف گرفته میشود )