در دیه و بیمه خودرو توسط
من تصادف کردم ، ماموران راهنمایی بعد از کروکی من را ۵۰ درصد مقصر اعلام کرد ماشین من توقیف است و فرد در بیمارستان سوال من این است که آیا هزینه بیمارستان با چه کسی است ؟ با بیمه یا من ؟
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

اولا که هزینه های بیمارستان رایگانه

اما هزینه هایی مثل پلاتین و...... بعهده خود فرده

که ایشون چون بعدا دیه دریافت میکنه شما پس پولی نمیدید مگر اینکه به میل خودتون وگرنه موظف نیستید

دوما خسارت هایی که 50 - 50 هستن یعنی شما باید 50 % خسارت طرف مقابل رو پرداخت کنید و 50% بقیه ش به عهده خودشه و ایشون هم باید 50% خسارت های وارده به شما رو پرداخت کنه و 50% بقیه بعهده خودتونه حالا چه خسارت مای باشه چه جانی

و اینکه هرکسی که بیمه داره اون سهم خسارتی که باید پرداخت کنه شرکت بیمه گرش متقبل میشه و پرداخت میکنه

مثال میزنم اگه فردی با ماشینش به ماشین طرف مقابل بزنه و 50- 50 باشه

50% خسارت مالی طرف مقابل رو پرداخت میکنه و اون طرف مابقی خسارت رو اگه بیمه بدنه داشته باشه از شرکت بیمه بدنه ش میگیره  و شما هم همینطور

و اگه خسارت جانی هم باشه 50 % دیه ها از بیمه نامه های ثالث طرفین قابل پرداخته  وسلام