در دیه و بیمه خودرو توسط

با سلام و خسته نباشيد .شما در پاسخ به اين سوال من گفتيد كه مي شود. (من دو خودرو دارم كه يكي رو اسقاط كردم و ديگري مدل 90 مي باشد خودرو سال 90 تخفيف بيمه ندارد ولي خودروي پيكان 11 سال تخفيف دارد آيا مي توانم بيمه آن را به خودروي سال 90 انتقال دهم) ولي من به هر بيمه ميروم ميگويند چون بيمه نامه قبلي به اسم شما نيست نمي توانيد و سند هر دو ماشين به اسم من است پس چگونه *هردو وسیله نقلیه باید بنام شخص واحد یا بستگان درجه 1 بیمه گذارباشد. ميشود؟ چون تو بستگان درجه 1 هم بيمه نامه به اسم خود شخص نيست .ممنون ميشم جواب سوال مرا بدهيد.

1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز انتقال تخفیف ثالث در صورتی امکان پذیر است که اسم مالک خودرو با اسم بیمه گذار یکسان باشد ویا زن وشوهر باشند در غیر اینصورت امکان پذیر نیست.