در شرکت بیمه توسط
سلام نظامی هستم،وقتی بیمه صبا برای کل ارتش اعمال شد برای من نشد،باماشین چپ کردم که منجربه ازکارافتادگی ودرنهایت بازنشسته پزشکی شدم،الان پس ازیه سال ونیم بیمه صبا برای من وصل شده،آیا راهی هست که بتونم الان از بیمه صبا برای ازکارافتادگی استفاده کنم؟؟؟؟؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر در حین انجام وطیفه دچار آسیب دیدگی شده اید

ارگان نظامی مسئول جبران خسارت های شما به نسبت قصور و اشتباه خود خواهد بود.

می توانید برای احقاق حقوق خود از واحد رفاه کارکنان یا دادگاه صالحه اقدام کنید.

اما چون عامل از کار افتادگی شما وسیله نقلیه و تصادف بوده، می توانید از محل بیمه نامه حوادث راننده درخواست غرامت نمایید. به شرط آنکه در زمان حادثه، پوشش حوادث رانندا داشته باشد.