در بیمه بیکاری توسط
از تاریخی ک بیکار شدم بلافاصله و مرتب به اداره کار و بیمه مراجعه کردم.۴ماه فاصله از بیکاری تا واریز اولین حقوق عادی است؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام خیر غیر عادی است باید حتما مراجعه حضوری داشته باشید و پیگیری کنید بیمه شدن همانند سفر به آینده هست و برای این سفر باید بلیط (بیمه نامه) تهیه کنید و برای داشتن این بلیط(بیمه نامه) باید هزینه (حق بیمه) پرداخت کنید با بیمه به آینده روشن سفر کنید بیمه های عمر و سرمایه گذاری راهی مطمن برای رسیدن به آینده