در خرید بیمه سربازی توسط
سلام شما میگویید اگر قبل از خدمت سربازی و بعدش بیمه باشید سربازی رایگان جز سوابق بیمه حساب میشود ولی بنده قبل از سال ۱۳۷۷که هنوز به سربازی نرفته بودم بنده شرایط بیمه شدن تامین اجتماعی نداشتم به علت نداشتن کارت پایان خدمت چرا میگویند باید بیمه باشی قبل از خدمت شاید العان قانون عوض شده و میشه بیمه شد ولی اون سال نمیشد .ببخشید آیا شامل حال من بیمه بیمه رایگان سربازی با این احتساب
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام  کسانی که قبل از تاریخ ۳۰/۱/۱۳۸۳ (طبق قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن) خدمت سربازی را گذرانده اند که از این افراد حق بیمه ای دریافت نمی شود. به شرط آن که قبل از رفتن به سربازی اشتغال داشته و حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند و پس از سربازی نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی باشند.

در صورتی که قبل از خدمت در جایی کار می کردید باید برای شما باید بیمه رد می شد (با داشتن گواهی اشتغال به تحصیل می توانستید بیمه شوید)