در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام خدمت کارشناس محترم
اینجانب در تاریخ93/6/12در اثر صانحه رانندگی با کامونیت نیسان ک منجر ب قطع نخاع سرنشین گردیده است و پس گذراندن سیر قانونی پرونده در مورخ 95/3/20 محکم ب پرداخت 460(چهارصد و شصت )درصد دیه کامل شده ام
سوال 1.نرخ محاسبه دیه بر حسب چه سالی محاسبه میگردد ؟
2. با توجه ب اینکه تعدد دیات تعلق گرفته است تا چند دیه توسط شرکت بیمه پرداخت میگردد ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

سلام

پرداخت دیه یوم الادا است

تبصره ـ چنانچه علي رغم وجود گزارش كارشناس راهنمايي و رانندگي و يا پليس راه و يا كميسيون جلوگيري از سوانح راه آهن (موضوع تبصره (۲) ماده (۲) قانون دسترسي آزاد به شبكه حمل و نقل ريلي) و نظر نهائي پزشكي قانوني، شركت بيمه پرداخت خسارات بدني را موكول به رأي دادگاه كند، پس از صدور رأي مكلف به پرداخت خسارات بدني به قيمت يوم الاداء بوده و نمي تواند بابت مابه التفاوت خسارت پرداختي و ميزان تعهد وي (موضوع ماده (۱۳) اين قانون) به صندوق رجوع كند.

منتها شما تا سقف تعهدات مندرج در بیمه نامه ای که خریداری کردید تحت پوشش هستید و مازاد بر آن را باید به شرکت بیمه گر پرداخت کنید

 ماده۹ـ بيمه گر ملزم به جبران خسارت هاي واردشده به اشخاص ثالث مطابق مقررات اين قانون است.

تبصره ـ در صورتي كه در يك حادثه، مسؤول آن به پرداخت بيش از يك ديه به هر يك از زيان ديدگان محكوم شود، بيمه گر مكلف به پرداخت كل خسارات بدني است، اعم از اينكه مبلغ مازاد بر ديه، كمتر از يك ديه كامل يا بيشتر از آن باشد. و مابه التفاوت خسارت بدني هر يك از زيان ديدگان توسط صندوق تأمين خسارت هاي بدني وفق مقررات مربوط پرداخت و مطابق مقررات اين قانون از مسبب حادثه بازيافت مي شود.