در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام اگر من بخواهم برای پرسنل فروشگاه خود که معمولا روزی 12 ساعت در فروشگاه هستند طبق ساعت اضافه کار حقوق بدهم اصلا به صرفه نیست و تقریبا سودی نخواهد داشت آیا می توانم حداقل اداره کار را بدهم و بابت اضافه کاری قراردادی با آنها تنظیم کنم که علاوه برپایه حقوق ،درصدی از فروش را به آنها بدهم چه کم فروخته باشند چه زیاد.فقط می خواهم بعدا مشکل با اداره کار پیدا نکنم.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.در صورتیکه توافق وقرارداد شما مخالف صریح قانون نباشد،منع قانونی ندارد.واین قرارداد شما ظاهرا مخالفتی با قانون ندارد.که در صورت توافق کارگر و رعایت قوانین قابل قبول میباشد.