در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.در جلسه اداره کار..خانمی که پشت میز بود اصلا به حرفهای من گوش نداد.بهش میگم کارفرما بیشتر از سهمم از حقوقم برای بیمه کم میکرده.اینم پرینت مدرکش..اصلا نشنیده گرفت.بهش میگم من دو سال همه جمعه هارو اومدم.اضافه کاری نداده..میگه پورسانت چیه پس...میگم اینارو توو قانون نوشته..ایشون سی و یک روزهارو سی روز محاسبه کرده میگه قانون واسه خودش نوشته.اخرش دو و پونصد قرار شد به من پرداخت بشه.بیمه م نتونستم ثابت کنم.بی دلیل تعلیق از کار شدم.عیدی یک سوم حد قانونی داده..این همه بند و تبصره اصلا اهمیت نمیداد به من.اخرم یه امضا گرفت.چکار کنم.اگر راهنماییم کنی...به من لطف بزرگی کردی.دنبال دردسر نیستم اما خیلی زحمت کشیدم و هیچکس گوش نمیده.این قوانین اصلا براشون اهمیت نداره.انگار جهان همیشه همینه.سواره و پباده.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

دوست عزیز باتوجه به شرح حال بسیار ناقصی که ارایه دادید متذکر شوم تمام پرسنل اداره کار تلاش بر احقاق حقوق کارگر داشته و همواره به نفع کارگر عمل میکنند کما اینکه قانون کار بر اساس نفع کارگر بوده و گرچه نقایصی وجود دارد

ولی آنچه از صحبتهای شما دریافتم شما فاقد قرارداد و بصورت پورسانتی کار کرده اید

1-اگر کارفرمای شما در ماه اول حق جمعه کاری شما رو پرداخت نکرده چرا دوباره سرکار حاضر شدید؟

2-اگر کارفرما بیشتر از حق شما از شما حق بیمه کسر کرده چرا پس از دوسال آنهم به دلیل قطع همکاری الان بیان میکنید؟

و ابهامات مشابه و تناقضات کاری و عملکردی که دیده میشود نمیتوان گفت حق با کیست ولی آنچه مسلم هست اداره کار براساس قوانین موجود و براساس وضعیت پرونده و شرایط کار شما تصمیم میگیرد

درصورت عضویت در خانه کارگر میتوانید از خدمات مشاوره رایگان آنها بشرط داشتن اسناد و مدارک معتبر از حقوق خود دفاع کنید