در دیه و بیمه خودرو توسط
غرامت فوت راننده مقصر چقد راست ؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

تعهدات بيمه‌گر شامل پرداخت غرامت فوت يا نقص عضو و يا از كارافتادگي دائم اعم از كلي و جزيي ناشي از حوادث رانندگي خواهد بود.

تبصره ۱: چنانچه زمان وقوع حادثه و فوت هردو در ماه حرام باشد، غرامت بر اساس ديه ماه حرام پرداخت خواهد شد.

تبصره ۲: مبناي محاسبه و پرداخت غرامت نقص عضو و ازكارافتادگي اين بيمه، ضوابط مندرج در آيين نامه شماره ۲۳ مصوب شوراي عالي بيمه است.

ماده 22 – تعیین میزان غرامت بیمه

  1. غرامت فوت
    در صورتیکه بیمه شده بعلت وقوع یکی از خطرات مشمول این بیمه نامه فوت کند, بیمه گر متعهد است سرمایه بیمه را طبق شرایط این بیمه نامه و اوراق الحاقی منضم به آن و یا هرگونه توافق کتبی دیگر به ذینفع بپردازد .
جمع مبالغ پرداختی در مدت بیمه بابت فوت , نقص عضو و از کارافتادگی دائم (کلی و جزیی) موضوع این بیمه نامه نمیتوانند از سرمایه بیمه تجاوز نماید.
فوت بیمه شده بعلت حادثه عمدی از طرف ذینفع (اعم از مباشرت , مشارکت و یا معاونت ) در اینصورت بیمه گر منحصرا" متعهد به پرداخت سهم سایر افراد ذینفع در سرمایه بیمه خواهد بود.
این بیمه نامه فوت , از کارافتادگی و نقص عضو را که مستقیما" ناشی از موارد مذکور در ماده 12 این بیمه نامه باشد, تامین مینماید.