در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام نظامی نیروی هوایی ارتش هستم پای چپم هنگام ورزش از ناحیه ساق پا شکسته .حدودا چه مبلغی دیه به من تعلق میگیرد.وکمیسیون دیه رو بر اساس قانون دیه بیمه های دیگه تعیین میکند یا فرق میکند؟
2 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
با سلام

اگر شکستگی ساده باشد 8 درصد دیه کامل و اگر خرد شدگی باشد 13/333 درصد دیه کامل برای هر استخوان تعلق میگیرد.

ساق پا دو استخوان بنامهای درشت نی و نازک نی دارد که شکستگی آنها از چهار حالت زیر خارج نخواهند بود

فقط یکی از آنها بشکند اگر شکستگی ساده باشد 8 درصد و اگر خرد شدگی باشد 13/333 درصد دیه کامل

اگر هر دو استخوان درشت نی و نازک نی بصورت ساده بشکند جمعا دیه آنها میشود 16 درصد دیه کامل

اگر هر دو خرد شدگی باشند جمعا دیه آنها میشود 26/666 درصد دیه کامل

و اگر شکستگی یکی از آنها ساده و دیگری خرد شدگی باشد جمعا دیه آنها میشود 21/333 درصد دیه کامل.

با تشکر

منصور حیدری    موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا

با تشکر