در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام وخسته نباشید.من درسال ۹۳باماشین واژگون کردم وخیلی جاهای بدنم ازجمله قفسه سینه دماغ و..دچارشکستگی شد ولی ازاونجایی که گفتم به راننده بیمه تعلق نمیگیره کلابیخیال پزشک قانونی شدم.وبعدازچندماه که متوجه شدم نقص عضوتعلق میگیره به دنبالش رفتم ودوتامهره پشتم که شکسته شده رو نامه پزشک قانونیشوگرفتم ولی بقیه رونه.سوالم اینه ایا اگه نامه های شکستگی های دماغ وبخیه هارومیگرفتم میتونستم ازبیمه بطور قانونی دیه بگیرم؟واینکه بیمه شخص ثالث بودم سال ۹۳/واینکه الان خود بیمه توافقی میگه ۱۳میلیون میدم یعنی ۸درصد .ایا حق من بیشترازاینا نیست؟شکستگی دومهره پشت که نامه پزشک قانونی نوشته نقص عضوداعم\وایا اگه قانونی وکیل بگیرم میتونم چقد دیه بگیرم؟توروخدا جواب بدین حتما دوسال میشه تقریبا درگیرم برم شکایت کنم یانه باپولی که بیمه میده رضایت بدم.ممنون ازلطفتون
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز به راننده مقصر غرامت فوت و نقص عضو پرداخت میشود
نقص عضو به تغییر شکل یا از دست دادن بخشی یا تمام کارایی آن عضو بصورت دائم گفته میشود
اگر برای مهره پشت شما درصدی مشخص شده که هر درصد برابر 1.900.000 تومان است
و چنانچه مشخص نشده نظریه پزشکی قانونی را به وکیل یا کارمندان اجرای احکام یا شخصی عالم به میزان درصد های دیه نشان دهید و ببینید میزان واقعی صددمه ای که به شما وارد شده چند درصد است
اگر تفاوت زیادی نداشت پیشنهاد میکنم مبلغ توافقی را بپذیرید چون اگر وکیل اختیار کنید به هر حال وکیل هم بابت حق وکالت مبلغی از شما دریافت میکند بعلاوه که پرونده چند مدتی هم به طول می انجامد.