در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام. من از مرداد 92 تا شهریور 93 به مدت 12 ماه سابقه پرداخت حق بیمه از سوی شرکتی که در آن کار میکردم رو دارم. اما شرکت به دلیل مشکلات مالی از مهر 93 تا شهریور 94 به مدت 12 ماه حق بیمه مرا پرداخت نکرده است. با بهبود وضع مالی شرکت مجددا حق بیمه مرا از مهر 94 تا کنون پرداخت
 کرده است. آیا اکنون در صورت شکایت من از شرکت، امکان پرداخت حق بیمه عقب افتاده ام از طرف شرکت وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)
سلام بله در صورت شکایت شما از شرکت و ارایه مدارک و اعلام رای در شورای کار مبنی بر واریز حق بیمه معوقه شرکت مکلف می باشد حق بیمه را همراه با جریمه دیرکرد واریز نمایید