در سایر توسط
سلام, من بیمه مشاغل ازاد ۱۲ درصدی هستم, در صورت فوت بعد از بازنشستگی ایا همسر و دخترم میتوانند حقوق دریافت کنند؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

بیمه اجباری است و کارفرما موظف است کارکنان خود را بیمه کند، در غیر این صورت مسئول خواهد بود. برای بیمه خویش فرما بیمه اختیاری مطلوبتر است زیرا با پرداخت ۲۶ درصد حقوق توافق شده تمام خدمات ارائه می شود(به غیر از مواردی که در بیمه اجباری وجود دارد و با وجود کارفرما معنا می یابد مثل بیمه بیکاری) در بیمه صاحبان حرف و مشاغل امکان انتخاب خدمات با پرداخت رقم کمتر وجود دارد.