در خرید بیمه سربازی توسط

اینجانب دارای تایید خدمت در جبهه بمدت 24 ماه می باشم که نامه تایید نیروی زمینی به تامین اجتماعی در بازگشت به نامه 54399-23/4/92 تامین اجتماعی و پاسخ نیروی زمینی به شماره 9150/91/1122 تاریخ 25/4/1392را دارم . سوال من این است که آیا به ازای این 2 سال حضور متوالی در جبهه به سنوات خدمت من اضافه می شود و چقدر؟ ضمنا" 2 سال سربازی را نیز با پرداخت حق بیمه آن به تامین اجتماعی خریداری نموده ام.

1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
حضور در جبهه در زمان بازنشستگی قابل محاسبه به میزان یک ونیم برابر مدت حضور میباشد اما تا قبل از بازنشستگی هیچ افزایشی در احتساب مدت انتقال سوابق منظور و نشان داده نمیشود