در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من پنج ماه بیمه مشاغل ازاد هستم کارت معافی ندارم میتوانم بیمه اختیاری یا کارکری بشم
1 پاسخ
توسط
میتوانید در یک شرکت بیمه خصوصی بیمه نامه عمرو سرمایه گذاری با حق بیمه انتخابی خود برای دریافت مستمری مادام العمر خریداری کنید..در صورتی که بخواهید بعدا میتوانید بیمه نامه تامین اجتماعی خود را نیز ادامه دهید... موفق باسید