در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام.اگرکسی بیمه نیروهای مسلح باشد وهمسرش را طلاق دهد اما اقدام به خارج کردن همسرش از لیست بیمه نکند و طلاقش را به سازمان اعلام نکند چه عواقبی برایش دارد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در جرایم تخلف بیمه ها هر نوع خسارتی به آن صندوق وارد بشود آن مبلغی که خسارت زده باشید با درصدی بیشتر باید جبران خسارت نمود البته این کار اگر برای اولین بار باشد