در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام و احترام و تبریک به خاطر سال جدید و آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما در این سال جدید
بنده کارمند کارگزینی آموزش و پرورش میباشم
من در تاریخ 11/5/79 به عضو بیمه آسیا و پس انداز عمر در آمده ماهیانه مبلغ 21 هزار تومان پرداخت مینموده تا سال 4/7/89 مبلغ بیمه آسیا پرداخت نموده قرداد ما 15 ساله بود در سال 25/ 5/83 تقاضای وام نموده و در تاریخ 3/8/83 وام را به من پرداخت نموده وقسط را به موقع داده تا اینکه نامه آمد که دیر داری و باید دویصت تومان دیر کرد بدهی و از سال 11/5/90 تا اکنون پرداخت بیمه خود نداده قرداد من 15 ساله بوده الان شرایط کار من چطور است آیا پول پرداختی را به من بر میگردانند یا مجددا میتوانم عضو شده و مبلغ مورد نظر را پرداخت کنم یا پول پرداختی در این ده سال از دست دادیم و هیچ چیزی دستمان نمیگیرد ممنون میشویم اگر ما را دراین مورد راهنمایی فرمایید که باید چکار کنیم و در این ده سال پول پسانداز عمر که پولمان را پرداخت کردیم چه میشود و چکار باید بکنیم تا باز بیمه عمر مان درجریان بیفتد خواهشمند ما را در مورد راهنمایی نمایید...................///// سلام واحترام
در سال 11/5/79 عضو بیمه پس انداز عمر رشدم با مبلغ 21 هزارتوان با مدت 15 سال قرار شد مبلغ را پرداخت نموده تا سال 4/11/89 مبلغ پول را پرداخت نوده و بعد ازآن به عللی نتوانسته مبلغ پسانداز را پرداخت نمایم حدود ده سال قسط خود را پرداخت کرده و پنج سال نتوانسته پول را پرداختکنم شرایط من چگونه است باید چکار کنم ایا پول پرداختی ده سال را به من برمیگردانند یا میتوانم دوباره با همان پول و دیرکرد آن عضو شوم چکار باید بکنم ممنون میشوم در این مورد ما را راهنمایی فرمایید با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

به شعبه های مرکزی بیمه آسیا مراجعه فرمایید و وضعیت بیمه نامه را مشاهده فرمایید و ابتدا با خود بیمه آسیا مشورت بفرمایید و درصورت اختلاف میتوانید قضیه را به اطلاع بیمه مرکزی برسانید

هرچند که در شرایط بیمه نامه نوشته شده که مدت مرور زمان  تمام دعاوی ناشی از این بیمه نامه 2 سال است