در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام می خواستم بپرسم هزینه بیمه تامین اجتماعی برای اتباع افغانی چقدراست برای کسانی که کارفرما اورابیمه نمی کند وخودش مجبوراست لطفاتوضیح دهید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در پرداخت حق بین کارگران ایرانی و افعانی و دیگر کشور ها تفاوتی وجود ندارد قانون برای همه یکسان است

* در ضمن در صورتی که کارفرما شما را بیمه نمی کند می توانید در خواست بازرسی از کارگاه را به بیمه تامین اجتماعی دهید تا هم سوابق قبلی شما منظور شود و هم از این به بعد کارفرما شما را بیمه کند

** درصورتی که تمایلی ندارید تا از طرف کارفرما بیمه شوید می توانید از بیمه اختیاری با پرداخت 26 درصد از حقوقی  که در زمان قرارداد با تامین اجتماعی تعیین می کنید اقدام نمایید

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری