در بازنشستگی و مستمری توسط
با47%عیرناشی-از-کارکمیسیون -پزشکی داده اند وبااعتراض به تجدیدنظر ارجاع شده وباسابقه بیمه- اجباری 16سال میتوان بازنشتگی پیش ازموعد کنم.وچقدرحقوق میگیرم.وسوال دوم.میتوان درخواست سختی کارداد.واگرموافقت شد به سابقه بیمه ام اضافه ترشود.
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

1- سلام برای دریافت مستمری ازکارافتادگی دایمی باید درصد از کارافتادگی از 66 درصد بیشتر باشد در غیر این صورت مانند افراد معمولی برخورد می شود

2- برای سختی کار همه می توانند اقدام نمایند ولی در صورتی که شغل شما سخت و زیان آور تشخص داده شود پس از پرداخت 4 درصد حق بیمه اضافه هر سال سابقه شما معادل یک و نیم سال محاسبه خواهد شد

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟