در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من به تازگی بطور پراکنده با بیمه عمر اشنا شدم دنبالشم اگه میشه منو راهنمایی کنید که کدوم سازمان بیمه که حتما حتما معتبرم باشه بیمه عمر با مزایای خوب داره برم دنبالش.....؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در ابتدا تبریک میگم به این انتخاب هوشمندانه و آینده نگری شما

خوشبختانه در بخش بیمه عمر یک مزیت بسیار خوب هست و اون پشتوانه محکم و قوانین یکسان در تمامی شرکت هاست. بطوریکه قوانین بیمه عمر از طرف بیمه مرکزی وضع شده و تمامی شرکت ها ملزم به رعایت مفاد این قوانین هستند و به همین دلیل هم در صورتیکه برای شرکت بیمه ای شما مشکلی پیش بیاد بیمه مرکزی به حمایت از شما قراردادتون رو ادامه میده و در انتها مبلغ مقرر شده در قرارداد (مبلغ پرداختی + سود) رو به شما پرداخت میکنه.

اما این نکته رو هم یادآوری میکنم که درسته قوانین به صورت کلی در همه شرکت ها یکسان هست اما برخی جزییات در پوشش های درمانی کمی متفاوت هست و سود پیش بینی شرکت ها هم بنا بر توانایی شرکت ها دارای نرخ های مختلف هستند.

لطفا قبل از خرید بیمه در ابتدا به چند نکته توجه کنین اول اینکه از شرکت بیمه خودتون در پوشش ها چه انتظاراتی دارین و دوم توانایی پرداخت شما چه میزان هست.

با تشکرsmiley