در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

لیست بیمه شدگان تامین اجتماعی را برای یه کار پژوهشی و تحقیقی می خواستم. چطور می تونم پیدا کنم ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام در رابطه با هرگونه اطلاعات در زمینه بیمه شدگان تامین اجتماعی به شعبه مرکزی سازمان تامین اجتماعی باید مراجعه نمایید

در ضمن این لیست جزو اطلاعات شخصی هر فرد می باشد و سازمان تامین اجتماعی مکلف به حفاظت و حراست از این اطلاعات می باشد