در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

شرایط خرید سیم کارت رایتل با بیمه تامین اجتماعی چی هستن ؟
3 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
در طرح ویژه رایتل برای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، این افراد می‌توانند با دریافت سیم‌کارت این طرح، یک سال مکالمه و اینترنت رایگان از رایتل هدیه بگیرند

در این طرح تمامی کسانی که دفترچه بیمه  سازمان تامین اجتماعی دارند (شامل بیمه شده اصلی و افراد تحت سرپرستی وی) می‌توانند با شماره بیمه مندرج در دفترچه تامین اجتماعی و کارت ملی خود، با مراجعه  به فروشگاه هاو سامانه ثبت نام وخرید سیم‌کارت اعتباری بسته ویژه به صورت رایگان دریافت و از هدایای بی‌نظیر بسته آغازین آن بهره مند شوند.

 بسته یک ساله سیم‌کارت رایتل شامل ٢٤ گیگابایت اینترنت و همچنین ماهیانه ١٠ هزار دقیقه تماس صوتی درون شبکه است.

همچنین ٢٤ گیگابایت اینترنت مذکور شامل ٢ گیگابایت اینترنت ١٥ روزه است که در ١٢ ماه برای مشترک لحاظ خواهد شد.