در بیمه بیکاری توسط
باسلام و خسته نباشید.اینجانب و تعداد 700نفر از کارکنان فولاد بناب به علت عدم تمدید قرارداد اطرف شرکت بیکار شدیم و در اداره کار بناب پرونده باز کرده و تکمیل کردیم.اما متاسفانه بعد از گذشت چند ماه الان به ما خبر میدن که طی جلسه ای که بین ادارات مربوطه انجام شده بیمه بیکاری به ما تعلق نمیگیرد ایا این خوردن 700کارگر بدبخت نیست؟ از شما کمک میخواهیم ما را راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام شرط اصلی دریافت بیمه بیکاری ، بیکاری به صورت غیر ارادی می باشد درصورتی که  قرارداد به اتمام رسیده باشد بیکاری شما به صورت ارادی استنباط می شود و نمی توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید ولی در صورتی که  در پایان قرارداد کار بیکار شود داشتن یکسال سابقه پرداخت حق بیمه در آخرین کارگاه الزامی است تا از بیمه بیکاری استفاه نمایند

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بیمه بیکاری